MLM Weboffice 2.0

2012. év fordulópont a cég életében. Önállóan, saját erőből kifejlesztettük MLM szoftver megoldásunkat, amely a hierarchikus hálózatba szerveződő vállalatok és azok értékesítőinek, ügynökeinek munkáját hivatott operatív folyamati szinten menedzselni, az adminisztrációs folyamatokat lekezelni.

Az általunk fejlesztett és eladásra kínált MLM Weboffice 2.0 verziószámú szoftver felépítése modulrendszerű, az egyes modulok egymástól független tevékenységet végeznek, de az osztott adatokra épülő architektúra révén jellemző, hogy több modul dolgozik ugyanazon adatokkal. Az MLM Weboffice rendszer szerver-kliens alapú megoldás, a szoftver a szerveren fut és mind a megrendelő, mind az MLM hálózatát alkotó tagok egységes, böngészőalapú hozzáféréssel érik el a szoftver szolgáltatásait a nap bármely szakában, bárhonnan. A rendszer számos funkcióval rendelkezik, fő moduljai lehetőséget biztosítanak a hálózatban résztvevők, az ott megvalósuló ügyletek különféle adatainak nyomon követésére; eltérő rendszerességgel történő automatikus jelentések készítésére; tartalmak tárolására és megosztására (videók, fotók, dokumentumok); hírek és hírlevelek szerkesztésére; fórumokra; letöltésekre.


Együtt, értéket teremtünk! Közösen, sikeresek lehetünk!
Forduljanak Hozzánk Bizalommal, várjuk szíves megkereséseiket!

Rólunk mondták

Gyorsak, pontosak, barátságosak. Tudják mi kell az ügyfélnek!

Mihalcsik István ügyvezető, Homeworld Kft.
huszadikszazad.hu

Tárhelyszolgáltatót választani egy hosszú távú kapcsolat kezdetét jelenti, ezért olyan szolgáltatót érdemes választani, akinél nem csak az ár megfelelő, hanem a szolgáltatás minősége is kiváló és az ügyfélszolgálat is segítőkész, a laikus, technikai kérdésekben nem annyira jártas vállalkozók számára is megfelelő. A Profitárhelynél mi és számos ügyfelünk is megtalálta ezt a fajta kiváló minőségű szolgáltatást.

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő
gazdagmami.hu