MLM Weboffice 2.0

2012. év fordulópont a cég életében. Önállóan, saját erőből kifejlesztettük MLM szoftver megoldásunkat, amely a hierarchikus hálózatba szerveződő vállalatok és azok értékesítőinek, ügynökeinek munkáját hivatott operatív folyamati szinten menedzselni, az adminisztrációs folyamatokat lekezelni.

Az általunk fejlesztett és eladásra kínált MLM Weboffice 2.0 verziószámú szoftver felépítése modulrendszerű, az egyes modulok egymástól független tevékenységet végeznek, de az osztott adatokra épülő architektúra révén jellemző, hogy több modul dolgozik ugyanazon adatokkal. Az MLM Weboffice rendszer szerver-kliens alapú megoldás, a szoftver a szerveren fut és mind a megrendelő, mind az MLM hálózatát alkotó tagok egységes, böngészőalapú hozzáféréssel érik el a szoftver szolgáltatásait a nap bármely szakában, bárhonnan. A rendszer számos funkcióval rendelkezik, fő moduljai lehetőséget biztosítanak a hálózatban résztvevők, az ott megvalósuló ügyletek különféle adatainak nyomon követésére; eltérő rendszerességgel történő automatikus jelentések készítésére; tartalmak tárolására és megosztására (videók, fotók, dokumentumok); hírek és hírlevelek szerkesztésére; fórumokra; letöltésekre.


Együtt, értéket teremtünk! Közösen, sikeresek lehetünk!
Forduljanak Hozzánk Bizalommal, várjuk szíves megkereséseiket!

Rólunk mondták

Üzleti sikereimet jelentős mértékben köszönhetem gyors, megbízható, emberi munkájuknak, amivel valóságosan szolgálják az ügyfél érdekeit.

Specht József

A tárhely úgy működik, hogy észre sem veszem. Ez agyonkomplikált világunkban számomra a legnagyobb érték.

Gedeon Zsolt - Gedeon Tanya Panzió
gedeonfarm.com